Un cadou iubit de toți?

Albumele foto Premium produse de noi au file rigidizate, imprimare fotografică reală, deschidere plană fără capse la cotor, pe scurt sunt albume foto PREMIUM.

Nu trebuie să muncești tu la grafică, ne ocupăm noi. Tu alegi doar imaginile și noi creăm pentru tine un cadou unic care durează o viață. 3 dimensiuni, zeci de modele și culori disponibile pentru copertă te așteaptă să alegi ceea ce ți se potrivește.

Fie că este un album cu fotografiile tale iubite din vacanțe, primul album din viața copilului tău sau un album aniversar, nu ai putea să faci o alegere mai bună pentru un cadou sau pentru sufletul tău.

Oare ce ar pune Moșu' pe perete?

Ai ales să pui pe perete sau în bibliotecă ceva spectaculos dar încă nu ști ce? Cu siguranță tu ai o fotografie mai bună din viața ta care merită afișată!
 
Tablourile  pe pânză, personalizate cu fotografia ta, imprimate la cea mai bună calitate foto disponibilă, pot fi un cadou pentru sufletul tău sau pentru cei dragi.
 
Poți încărca o singură imagine sau mai multe dacă dorești un colaj de imagini, alegi din multiple dimensiuni disponibile și… gata. În curând Moșu’ vine direct la tine acasă. Să vezi ce prețuri ți-am pregătit, că nici nouă nu ne vine să credem!
 

În sfârșit ai timp să faci ordine în colecția ta de poze? Perfect!

Anii în care alergai cu disperare printre sute de foldere și fișiere pentru a regăsi o fotografie se apropie de sfârșit. Ai riscat detul să-ți pierzi toate fotografiile dacă se strică calculatorul.

 Acum alegi fotografiile și noi le imprimăm la mărimea aleasă și pe hârtia foto dorită fără să faci un pas în orașul aglomerat. O să redescoperi diferența dintre o fotografie de pe ecran, și o fotografie reală, plăcerea de a da paginile unui album foto împreună cu familia sau prietenii.

Ca să fie lucrurile bune, folosim doar laboratoare foto profesionale, fotografiile tale fiind imprimate pe viață folosind hârtie fotografică reală. Nu sunt printate, tipărite, sau scoase cu jet de cerneală, așa cum mai nou sunt procesate online. Sunt developate folosind un laborator foto profesional real, imaginile fiind garantate pe viață.

Cum sunt prețurile? Prietenoase… mai prietenoase decât te aștepți.