Model 633

199 lei399 lei

Album foto Premium cu pagini rigide, groase, și deschidere plană, fără mijloc întrerupt de capse, la preț de album foto obișnuit? Surpriză… O zi de naștere, amintirile din vacanță, majorat sau alt eveniment memorabil? Nu ai cum să-ți păstrezi amintirile mai bine și mai spectaculos de atât. Încearcă odată și te vei îndrăgosti! Nu trebuie să înveți tu programe de machetare și grafică, nu este nevoie să muncești ore în șir la o machetă. Alegi doar pozele, ni le trimiți și graficienii noștri se ocupă FĂRĂ ALTE COSTURI SUPLIMENTARE de machetare.

 

Click pe butonul DESCRIERE de mai jos pentru detalii cum să pregătești imaginile pentru încărcare.

199 lei399 lei

Dimensiune album închis
This option is required
20x20 25x25 30x30
Numar de fotografii
This option is required
10 machete - maxim 50 poze 15 machete - max 75 poze 20 machete - maxim 100 poze
Clear selection

Ce fel de album foto este?

Este un album foto Premium, cu pagini groase, rigidizate și deschidere plană. Se folosește hârtie fotografică reală, așa cum imprimați fotografiile la un laborator foto, pentru cea mai ridicată calitate și durabilitate.

Se lipesc pozele in album sau este imprimată o machetă profesională?

Genul acesta de albume folosește o machetă profesională, un colaj, imprimat unitar. Este necesară realizarea acestei machete din fotografiile trimise de tine, de către un grafician specializat.

Cât costă și cine realizează macheta pentru album?

În mod obișnuit ai merge cu fotografiile la un editor grafic sau ai munci ore întregi să faci tu macheta în programe de machetare, dar noi am hotărât să realizăm GRATUIT macheta pentru tine. Tu doar încarci fotografiile împărțite pe deschideri, așa cum vrei să apară în album. Restul e treaba noastră.

Pot încărca o machetă proprie?

Da. Dacă dorești să-ți realizezi singur macheta și ai acces la programe specializate (Photoshop, etc), atunci poți încărca direct macheta realizată. Te rugăm să ne contactezi înainte de a te apuca de lucru pentru ați oferi parametri de editare în funcție de ce anume dorești să realizezi.

Cât durează realizarea unui album?

În mod uzual 3-4 zile lucrătoare. Există perioade aglomerate din timpul anului când acest timp poate crește până la o săptămână. Te rugăm să aloci aproximativ o săptămână pentru realizarea albumului plus două zile pentru expediția prin curier. Dacă termenul în care ai nevoie de album este mai scurt de atât, este preferabil să ne auzim la un telefon înainte pentru a verifica dacă se poate realiza în termenul dorit de tine.

Se prelucrează pozele trimise?

Nu. Machetarea albumului nu include servicii de editare foto. Cu toate acestea, ajustăm luminozitatea și contrastul acolo unde este strict necesar.

Ce fel de poze să aleg?

Este bine să ai o calitate cât mai ridicată a fotografiilor trimise. Încearcă să trimiți fotografii originale, așa cum au fost ele făcute, evitând fotografiile trimise prin Whatsapp sau Fecebook.

Cât de sigură este plata cu cardul ONLINE?

Foarte sigură. De fapt este MULT mai sigură decât atunci când plătești cu cardul la magazin. De ce? Pentru simplul motiv ca noi, comerciantul, nu vom vedea niciodată datele tale de card și nu vom intra în contact nici un moment cu cardul tău sau cu datele înscrise pe el. Plata ta este procesată de firme specializate (NETOPIA- MOBILPAY) în mod securizat, la noi va ajunge doar confirmarea că plata a fost procesată. Așa cum vei vedea, în momentul efectuării plații vei fi redirectat către siteul securizat al procesatorului de plăți.

De ce produsele sunt mai ieftine decât în magazin?

Pentru că Online costurile de producție sunt mult reduse (chirie magazin, angajați pentru suport client în magazin, utilități magazin, etc).  În felul acesta noi ne concentrăm pe ce știm să facem mai bine (producția de fotografii și accesorii pentru fotografie la o calitate foarte ridicată) iar tu beneficiezi de un preț inegalabil de nici un magazin fizic. În plus, comandând ONLINE, poți să plasezi comanda la orice oră, direct din confortul casei tale, independent de programul magazinului, atunci când îți permite timpul.

Pot expedia comanda la o altă adresă decât a mea?

Da, desigur. Te rugăm să plasezi comenzi diferite pentru fiecare adresă în parte pentru a calcula corect costul de expediție.

Ce opțiuni de plată am?

Plata comenzilor se face securizat folosind procesatorul de plăți Mobilpay by Netopia. Este cea mai sigură și rapidă metodă de plată, și în același timp îți oferă cea mai ieftină modalitate de plată. Începând cu luna octombrie 2019 a fost dezactivată plata ramburs, datorită creșterii tarifelor pentru acest serviciu de către toate firmele de curierat.

Cum se face comanda?

Adaugi produsul dorit în cantitatea dorită. Imediat lângă produs ai o fereastră unde poți adăuga pozele tale. După ce ai apăsat butonul de încărcare și fotografiile au fost încărcate cu succes pe server ți se activează butonul de adăugare în coș. De acolo este și mai simplu, după plasarea comenzii, opțiunile tale ajung la centrul de procesare, procesăm comanda și în maxim 7 zile o expediem spre tine prin curier rapid, oriunde ai fi în România. Comfortabil și sigur direct de acasă, fără să te deplasezi la magazin și mai ales la un preț avantajos.

Imaginile mele sunt folosite și pentru altceva în afară de procesarea comenzii mele?

Nu, imaginile tale sunt folosite exclusiv pentru a executa comanda plasată de tine.

Ce se întâmplă cu imaginile mele după procesarea comenzii?

Fișierele tale sunt păstrate strict pe o perioadă de 7 zile după expedierea comenzii către tine, pentru eventuale corecturi sau pentru a retipări rapid comanda în cazul în care coletul pățește ceva pe drum. După acest interval de timp fotografiile tale sunt șterse din serverele noastre.

Descriere

Nu trebuie să înveți să folosești programe de editare grafică sau să pierzi ore să faci o machetă. Ne vom ocupa noi să-ți creăm un colaj cu fotografiile alese, împărțite pe machete așa cum ai indicat tu.

Urmează pașii de mai jos pentru a obține un album foto spectaculos.

  1. Selectează fotografiile dorite.
  2. Albumul tău va avea între 10 si 20 colaje, în funcție de câte poze dorești. Crează un număr identic de directoare (folder) (10-15) și denumeștele macheta 1, macheta 2, etc. În felul acesta vom ști unde anume dorești să apară fiecare imagine.
  3. Împarte fotografiile alese în directoarele create la pasul 2.
  4. Nu uita să alegi o fotografie pentru copertă, preferabil să o redenumești „coperta”.
  5. Arhivează cele 10 directoare împreună cu fotografia de copertă (le selectezi pe toate, click dreapta,  Send to, și apoi alegi Compressed (zipped) folder).
  6. Încarcă fișierul comprimat și, dacă dorești să ne transmiți dorințe vis a vis de machetă, găsești un câmp unde poți introduce textul dorit
  7. Asta a fost tot, în câteva zile vom macheta imaginile transmise, le imprimăm și realizăm un album de calitate superioară (așa numitele albume Premium) cu deschidere plană și pagini groase, rigidizate.

Informații suplimentare

Dimensiune album închis

20×20, 25×25, 30×30

Numar de fotografii

10 machete – maxim 50 poze, 15 machete – max 75 poze, 20 machete – maxim 100 poze