M3 V-cut

30 lei45 lei

Un cadou dorit de mămici, tătici, bunici, nășici și de restul prietenilor. Comandă-ți propriul calendar de perete personalizat, 12 file + copertă imprimate pe hârtie lucioasă legate cu spiră metalică, diferite mărimi și bucură-te tot anul de imaginile tale iubite. Încărcați fotografiile dorite și ne ocupăm noi de restul. Poți încărca o fotografie pentru fiecare lună + 1 fotografie pentru copertă. Te rugăm să ții cont de orientarea fotografiilor (verticale sau orizontale) și să alege modelul potrivit de calendar pentru aceste fotografii. Calendarul se livrează împreună cu agățătoare de perete.

30 lei45 lei

Mărime calendar
This option is required
A4 A3
Clear selection
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , , , , ,

Cât de sigură este plata cu cardul ONLINE?

Foarte sigură. De fapt este MULT mai sigură decât atunci când plătești cu cardul la magazin. De ce? Pentru simplul motiv ca noi, comerciantul, nu vom vedea niciodată datele tale de card și nu vom intra în contact nici un moment cu cardul tău sau cu datele înscrise pe el. Plata ta este procesată de firme specializate (NETOPIA- MOBILPAY) în mod securizat, la noi va ajunge doar confirmarea că plata a fost procesată. Așa cum vei vedea, în momentul efectuării plații vei fi redirectat către siteul securizat al procesatorului de plăți.

De ce produsele sunt mai ieftine decât în magazin?

Pentru că Online costurile de producție sunt mult reduse (chirie magazin, angajați pentru suport client în magazin, utilități magazin, etc).  În felul acesta noi ne concentrăm pe ce știm să facem mai bine (producția de fotografii și accesorii pentru fotografie la o calitate foarte ridicată) iar tu beneficiezi de un preț inegalabil de nici un magazin fizic. În plus, comandând ONLINE, poți să plasezi comanda la orice oră, direct din confortul casei tale, independent de programul magazinului, atunci când îți permite timpul.

Pot expedia comanda la o altă adresă decât a mea?

Da, desigur. Te rugăm să plasezi comenzi diferite pentru fiecare adresă în parte pentru a calcula corect costul de expediție.

Ce opțiuni de plată am?

Plata comenzilor se face securizat folosind procesatorul de plăți Mobilpay by Netopia. Este cea mai sigură și rapidă metodă de plată, și în același timp îți oferă cea mai ieftină modalitate de plată. Începând cu luna octombrie 2019 a fost dezactivată plata ramburs, datorită creșterii tarifelor pentru acest serviciu de către toate firmele de curierat.

Cum se face comanda?

Adaugi produsul dorit în cantitatea dorită. Imediat lângă produs ai o fereastră unde poți adăuga pozele tale. După ce ai apăsat butonul de încărcare și fotografiile au fost încărcate cu succes pe server ți se activează butonul de adăugare în coș. De acolo este și mai simplu, după plasarea comenzii, opțiunile tale ajung la centrul de procesare, procesăm comanda și în maxim 7 zile o expediem spre tine prin curier rapid, oriunde ai fi în România. Comfortabil și sigur direct de acasă, fără să te deplasezi la magazin și mai ales la un preț avantajos.

Imaginile mele sunt folosite și pentru altceva în afară de procesarea comenzii mele?

Nu, imaginile tale sunt folosite exclusiv pentru a executa comanda plasată de tine.

Ce se întâmplă cu imaginile mele după procesarea comenzii?

Fișierele tale sunt păstrate strict pe o perioadă de 7 zile după expedierea comenzii către tine, pentru eventuale corecturi sau pentru a retipări rapid comanda în cazul în care coletul pățește ceva pe drum. După acest interval de timp fotografiile tale sunt șterse din serverele noastre.

Informații suplimentare

Mărime calendar

A4, A3