Tablou 20×30

lei

Procesate în laboratoare foto profesionale, fotografiile tale îți vor sta alături toată viața.  Fie că au fost făcute cu o cameră foto sau un telefon, vor fi atent prelucrate și expediate direct la tine acasă. Selectează fotografiile pe care vrei să le imprimi, de preferat  direct din originale nu după ce au trecut prin siteuri gen Facebook sau WhatsApp.  Pentru întrebări frecvente derulează în partea de jos.  Îți dorim să te bucuri de noile tale fotografii!

lei

Hârtie foto
This option is required
Lucioasă Mată
Tip procesare
This option is required
Fără chenar Cu chenar alb
Clear selection

Pot imprima fotografii de pe telefonul mobil?

Da. Încearcă totuși să le descarci direct de pe telefon și nu de pe siteuri de socializare, pentru că odată încărcate pe Facebook sau WhatsApp fotografiile tale sunt modificate - micșorate-, ceea ce va reduce mult din calitatea fotografiei developate.  Este recomandabil să alegi cel mult dimensiunea 10x15 cm pentru fotografiile tale făcute cu un telefon

Ce fel de hârtie foto să aleg pentru fotografiile mele?

Indiferent ce hârtie foto vei alege, culorile și luminozitatea fotografiilor vor fi aceleași. Deși este doar o opțiune de gusturi personale, este foarte adevărat că pe hârtia mată se văd mai puțin urmele mâinii tale (amprentele) iar pe hârtia lucioasă contrastul aparent este mai bun, pozele părând mai vii, mai luminoase, mai strălucitoare.

Ce înseamnă tip procesare Fără chenar sau Cu chenar alb?

Se referă la acoperirea hârtiei foto, fotografie pe toată suprafața (Fără chenar) sau cu ramă albă (Cu chenar alb). Este bine de știut că în funcție de fotografiile sosite de la tine procesarea ne forțează să alegem pentru anumite fotografii o imprimare cu margini albe. Dacă ai ales Fără chenar și fotografia ta respectă proporția hârtiei foto (2/3), atunci se va imprima toată imaginea, altfel fie se taie din fotografie - în cazul în care este posibil fără a fi afectată fotografia, fie se reîncadrează toată imaginea ta pe suprafața pozei, rămânând margini albe în laterale. Dacă ai ales Cu chenar alb fotografia ta va fi imprimată integral, bordura albă fiind simetrică sau nu, în funcție de proporțiile avute de imaginea ta. O imagine pătrată de exemplu, va avea o margine mai mare în stânga și dreapta față de sus jos. Aceeași imagine pătrată, dacă ai ales Fără chenar, va fi imprimată de sus până jos pe latura mică și cu spațiu alb în stânga și dreapta pentru a acoperi formatul ales

Fotografiile sunt printate pe imprimantă sau developate pe laborator foto?

Fotografiile tale sunt procesate pe laboratoare foto profesionale Noritsu și hârtie fotografică reală, cu emulsie fotografică pentru că doar aceasta este cea mai bună calitate.  În ultima vreme, de la apariția imprimantelor care pot tipări la o rezoluție apropiată de foto, deși singurele fotografii reale se developează pe laboratoare foto, a apărut denumirea de "Fotografii Premium" pentru a identifica fotografiile developate pe laborator foto, multe siteuri de profil "uitând" să precizeze că fotografiile imprimate de ei nu sunt developate pe un laborator foto real.  Dacă vrei tu, poți denumi fotografiile noastre "Calitate Premium". Noi le spunem doar fotografii și nu procesăm fotografiile decât la acest nivel de calitate, premium...

Cât de sigură este plata cu cardul ONLINE?

Foarte sigură. De fapt este MULT mai sigură decât atunci când plătești cu cardul la magazin. De ce? Pentru simplul motiv ca noi, comerciantul, nu vom vedea niciodată datele tale de card și nu vom intra în contact nici un moment cu cardul tău sau cu datele înscrise pe el. Plata ta este procesată de firme specializate (NETOPIA- MOBILPAY) în mod securizat, la noi va ajunge doar confirmarea că plata a fost procesată. Așa cum vei vedea, în momentul efectuării plații vei fi redirectat către siteul securizat al procesatorului de plăți.

De ce produsele sunt mai ieftine decât în magazin?

Pentru că Online costurile de producție sunt mult reduse (chirie magazin, angajați pentru suport client în magazin, utilități magazin, etc).  În felul acesta noi ne concentrăm pe ce știm să facem mai bine (producția de fotografii și accesorii pentru fotografie la o calitate foarte ridicată) iar tu beneficiezi de un preț inegalabil de nici un magazin fizic. În plus, comandând ONLINE, poți să plasezi comanda la orice oră, direct din confortul casei tale, independent de programul magazinului, atunci când îți permite timpul.

Pot expedia comanda la o altă adresă decât a mea?

Da, desigur. Te rugăm să plasezi comenzi diferite pentru fiecare adresă în parte pentru a calcula corect costul de expediție.

Ce opțiuni de plată am?

Plata comenzilor se face securizat folosind procesatorul de plăți Mobilpay by Netopia. Este cea mai sigură și rapidă metodă de plată, și în același timp îți oferă cea mai ieftină modalitate de plată. Începând cu luna octombrie 2019 a fost dezactivată plata ramburs, datorită creșterii tarifelor pentru acest serviciu de către toate firmele de curierat.

Cum se face comanda?

Adaugi produsul dorit în cantitatea dorită. Imediat lângă produs ai o fereastră unde poți adăuga pozele tale. După ce ai apăsat butonul de încărcare și fotografiile au fost încărcate cu succes pe server ți se activează butonul de adăugare în coș. De acolo este și mai simplu, după plasarea comenzii, opțiunile tale ajung la centrul de procesare, procesăm comanda și în maxim 7 zile o expediem spre tine prin curier rapid, oriunde ai fi în România. Comfortabil și sigur direct de acasă, fără să te deplasezi la magazin și mai ales la un preț avantajos.

Imaginile mele sunt folosite și pentru altceva în afară de procesarea comenzii mele?

Nu, imaginile tale sunt folosite exclusiv pentru a executa comanda plasată de tine.

Ce se întâmplă cu imaginile mele după procesarea comenzii?

Fișierele tale sunt păstrate strict pe o perioadă de 7 zile după expedierea comenzii către tine, pentru eventuale corecturi sau pentru a retipări rapid comanda în cazul în care coletul pățește ceva pe drum. După acest interval de timp fotografiile tale sunt șterse din serverele noastre.

Informații suplimentare

Hârtie foto

Lucioasă, Mată

Tip procesare

Fără chenar, Cu chenar alb