50 %
OFF
50 %
OFF
50 %
OFF

SUPERPROMO! 200 poze 10×15 + album

120 lei

PROMOȚIE DE LANSARE! Valabil doar în perioada 22.03.2021 – 15.05.2021!

200 fotografii + album foto la un superpreț.

Procesate în laboratoare foto profesionale, fotografiile tale îți vor sta alături toată viața.  Fie că au fost făcute cu o cameră foto sau un telefon, vor fi atent prelucrate și expediate direct la tine acasă. Selectează fotografiile pe care vrei să le imprimi, de preferat  direct din originale nu după ce au trecut prin siteuri gen Facebook sau WhatsApp.  Pentru întrebări frecvente derulează în partea de jos.  Îți dorim să te bucuri de noile tale fotografii!

Golește

120 lei

Hârtie foto
This option is required
Lucioasă Mată
Clear selection
SKU: Nu se aplică Categorie:

Cât de sigură este plata cu cardul ONLINE?

Foarte sigură. De fapt este MULT mai sigură decât atunci când plătești cu cardul la magazin. De ce? Pentru simplul motiv ca noi, comerciantul, nu vom vedea niciodată datele tale de card și nu vom intra în contact nici un moment cu cardul tău sau cu datele înscrise pe el. Plata ta este procesată de firme specializate (NETOPIA- MOBILPAY) în mod securizat, la noi va ajunge doar confirmarea că plata a fost procesată. Așa cum vei vedea, în momentul efectuării plații vei fi redirectat către siteul securizat al procesatorului de plăți.

De ce produsele sunt mai ieftine decât în magazin?

Pentru că Online costurile de producție sunt mult reduse (chirie magazin, angajați pentru suport client în magazin, utilități magazin, etc).  În felul acesta noi ne concentrăm pe ce știm să facem mai bine (producția de fotografii și accesorii pentru fotografie la o calitate foarte ridicată) iar tu beneficiezi de un preț inegalabil de nici un magazin fizic. În plus, comandând ONLINE, poți să plasezi comanda la orice oră, direct din confortul casei tale, independent de programul magazinului, atunci când îți permite timpul.

Pot expedia comanda la o altă adresă decât a mea?

Da, desigur. Te rugăm să plasezi comenzi diferite pentru fiecare adresă în parte pentru a calcula corect costul de expediție.

Ce opțiuni de plată am?

Plata comenzilor se face securizat folosind procesatorul de plăți Mobilpay by Netopia. Este cea mai sigură și rapidă metodă de plată, și în același timp îți oferă cea mai ieftină modalitate de plată. Începând cu luna octombrie 2019 a fost dezactivată plata ramburs, datorită creșterii tarifelor pentru acest serviciu de către toate firmele de curierat.

Cum se face comanda?

Adaugi produsul dorit în cantitatea dorită. Imediat lângă produs ai o fereastră unde poți adăuga pozele tale. După ce ai apăsat butonul de încărcare și fotografiile au fost încărcate cu succes pe server ți se activează butonul de adăugare în coș. De acolo este și mai simplu, după plasarea comenzii, opțiunile tale ajung la centrul de procesare, procesăm comanda și în maxim 7 zile o expediem spre tine prin curier rapid, oriunde ai fi în România. Comfortabil și sigur direct de acasă, fără să te deplasezi la magazin și mai ales la un preț avantajos.

Imaginile mele sunt folosite și pentru altceva în afară de procesarea comenzii mele?

Nu, imaginile tale sunt folosite exclusiv pentru a executa comanda plasată de tine.

Ce se întâmplă cu imaginile mele după procesarea comenzii?

Fișierele tale sunt păstrate strict pe o perioadă de 7 zile după expedierea comenzii către tine, pentru eventuale corecturi sau pentru a retipări rapid comanda în cazul în care coletul pățește ceva pe drum. După acest interval de timp fotografiile tale sunt șterse din serverele noastre.

Informații suplimentare

Hârtie foto

Lucioasă, Mată