Canvas personalizat 20×30

40 lei

Un decor personalizat pentru camera ta cu o fotografie sau mai multe, dragi ție?  Ai ajuns unde trebuie. Imprimate folosind tehnologie performantă, rezistente în timp, tablourile pe pânză produse de noi îți vor asigura culori vibrante pentru un timp îndelungat. Pot fi un cadou perfect pentru  diverse ocazii și, datorită șasiului special, pot fi afișate cu ușurință pe orice suprafață. Pentru întrebări frecvente derulează în partea de jos.

40 lei

Tip ramă
This option is required
Culoare uniformă Din poză
Clear selection
SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , , , , , , ,

Ce este un tablou pe pânză?

Tabloul pe pânză se realizează prin imprimarea unei imagine sau a unui colaj pe o pânză specială (un material asemănător cu pânza de pictură dar care permite imprimarea digitală). Aceasa, odată imprimată, se înrămează pe un cadru special, îmbrăcându-l. Aspectul finit este unul modern, făre elemente de înrămare vizibile..

Se poate face doar în picioare sau și culcat?

Nu are nici o importanță cum este orientată fotografia, tabloul poate fi așezat atât portret cât și peisaj pe perete. Alege doar dimensiunea pe care o vrei și încarcă fotografia sau fotografiile dorite. Tabloul va ieși exact așa cum l-ai gândit tu.

Cât rezistă imprimarea?

Folosim echipamente specializate si cerneală de tipul pigment foto, garantată de producător să reziste 100 ani. Îți spunem că dincolo de garanția dată de producătorul cernelii, testele făctute de noi arată ca un tablou imprimat acum 12 ani arată la fel ca în prima zi. Intre timp ne-am jucat cu el cum ne-a trecut prin cap, l-am udat, l-am ținut într-un mediu cu praf, etc. Arată la fel, adică excepțional.

Cum arată marginea tabloului?

Pentru tablourile pe pânză, rama nu este vizibilă, fiind ascunsă sub pânza imprimată. Puteți alege dacă imaginea imprimată pe ramă sa fie o culoare uniformă (alb, negru sau altă culoare aleasă de Dvs.) sau fotografia Dvs. (în oglindă sau tăiat direct din fotografia originală dacă aceasta permite).

Cum arată față de monitorul meu?

Folosim atât monitoare calibrate cât și cerneală și media de print profilate profesional astfel încât să redea cât mai fidel culorile din fotografia Dvs. Totuși, pentru că monitorul afișează o imagine lucioasă iar pânza este mată, există mici diferențe între percepția fotografiei de pe ecran și imaginea imprimată pe pânză. De asemenea, dacă nu aveți un monitor calibrat, și cel mai probabil nu aveți, este posibil ca imaginea pe care o vedeți Dvs. pe monitor să nu coincidă cu ceea ce este de fapt în fotografie. Noi ne vom asigura că fotografia sau fotografiile trimise de Dvs. vor fi corectate primar astfel încât culorile să ramană vibrante, odată imprimate pe pânză.

Cum se întreține un tablou pe pânză?

Tablourile pe pânză nu necesită o întreținere specială sau laborioasă. Totuși, pentru că trăim într-un mediu cu foarte mult praf fin, este posibil ca în timp acesta să se așeze pe tabloul Dvs. Curățarea o puteți face cu o cârpă ușor umezită, fără exces de apă. Expuneți tabloul într-un loc ferit de bătaia directă a soarelui și umezeală, în interior. Din experiență vă spunem că nu a fost necesară curățarea tabloului pentru perioade lungi de timp  - de ordinul anilor de zile, într-un mediu destul de poluat cu praf fin cum este Bucureștiul.

Cât de sigură este plata cu cardul ONLINE?

Foarte sigură. De fapt este MULT mai sigură decât atunci când plătești cu cardul la magazin. De ce? Pentru simplul motiv ca noi, comerciantul, nu vom vedea niciodată datele tale de card și nu vom intra în contact nici un moment cu cardul tău sau cu datele înscrise pe el. Plata ta este procesată de firme specializate (NETOPIA- MOBILPAY) în mod securizat, la noi va ajunge doar confirmarea că plata a fost procesată. Așa cum vei vedea, în momentul efectuării plații vei fi redirectat către siteul securizat al procesatorului de plăți.

De ce produsele sunt mai ieftine decât în magazin?

Pentru că Online costurile de producție sunt mult reduse (chirie magazin, angajați pentru suport client în magazin, utilități magazin, etc).  În felul acesta noi ne concentrăm pe ce știm să facem mai bine (producția de fotografii și accesorii pentru fotografie la o calitate foarte ridicată) iar tu beneficiezi de un preț inegalabil de nici un magazin fizic. În plus, comandând ONLINE, poți să plasezi comanda la orice oră, direct din confortul casei tale, independent de programul magazinului, atunci când îți permite timpul.

Pot expedia comanda la o altă adresă decât a mea?

Da, desigur. Te rugăm să plasezi comenzi diferite pentru fiecare adresă în parte pentru a calcula corect costul de expediție.

Ce opțiuni de plată am?

Plata comenzilor se face securizat folosind procesatorul de plăți Mobilpay by Netopia. Este cea mai sigură și rapidă metodă de plată, și în același timp îți oferă cea mai ieftină modalitate de plată. Începând cu luna octombrie 2019 a fost dezactivată plata ramburs, datorită creșterii tarifelor pentru acest serviciu de către toate firmele de curierat.

Cum se face comanda?

Adaugi produsul dorit în cantitatea dorită. Imediat lângă produs ai o fereastră unde poți adăuga pozele tale. După ce ai apăsat butonul de încărcare și fotografiile au fost încărcate cu succes pe server ți se activează butonul de adăugare în coș. De acolo este și mai simplu, după plasarea comenzii, opțiunile tale ajung la centrul de procesare, procesăm comanda și în maxim 7 zile o expediem spre tine prin curier rapid, oriunde ai fi în România. Comfortabil și sigur direct de acasă, fără să te deplasezi la magazin și mai ales la un preț avantajos.

Imaginile mele sunt folosite și pentru altceva în afară de procesarea comenzii mele?

Nu, imaginile tale sunt folosite exclusiv pentru a executa comanda plasată de tine.

Ce se întâmplă cu imaginile mele după procesarea comenzii?

Fișierele tale sunt păstrate strict pe o perioadă de 7 zile după expedierea comenzii către tine, pentru eventuale corecturi sau pentru a retipări rapid comanda în cazul în care coletul pățește ceva pe drum. După acest interval de timp fotografiile tale sunt șterse din serverele noastre.

Informații suplimentare

Tip ramă

Culoare uniformă, Din poză